Gde kupiti kokosovo mleko i cena

Verujemo da ste se već upoznali sa njegovim mnogobrojnim prednostima, i sada se sigurno pitate gde kupiti kokosovo mleko i koje su cene.

gde kupiti kokosovo mleko beograd novi sad

Cene variraju u zavisnosti od toga da li je mleko u tečnom stanju ili je u prahu, zatim koja veličina pakovanja je u pitanju, kao i naravno koji je proizvodjač itd. Zavisno od svega toga cene na našem tržištu trenutno se kreću od 300 dinara za mleko u prahu i manje veličine pa sve do 2.000 dinara za mleko u tečnom stanju malo većeg pakovanja.

Generalno gledano, na našem tržištu su cene male jače nego što bi trebalo i mogu dosta da variraju od radnje do radnje, pa vodite računa i prethodno prvo uporedite cene da ne bi bespotrebno potrošili veće svote novca.

Ono što je fenomenalna vest za sve Vas je to da ćete kokosovo mleko moći uskoro da naručite preko našeg sajta, brzo i jednostavno, a sve to po najpovoljnijim cenama na tržištu!

Kokosovo mleko ćemo slati za Beograd, Novi Sad, Niš ili bilo koji drugi grad i mesto u Srbiji. Uskoro nam stižu proizvodi, pa ne propustite priliku da budete prvi obavešteni o tome i steknete mogućnost da osvojite nekoliko besplatnih proizvoda a na ostale dobijete veliki popust.

Popunite formu ispod i obaveštićemo Vas čim bude kokosovo mleko u ponudi.

Prijavite se na našu mailing listuPublished
Categorized as Mleko