Pomešajte čaj i mleko i skinite DVA kilograma!

Ljubitelj ste čaja? Ovu dijetu nećete ni osetiti!

Ako ste među onima koji svakodnevno bez problema i nagovaranja samoga sebe popiju šoljicu čaja, ovaj trik će vam usput skinuti dva kilograma bez imalo muke.

Pomešajte čaj i mleko i skinite DVA kilograma

Čaj, zavisno od vrste i osnovnom sastojku, nosi brojne blagodeti organizmu, a u kombinaciji s mlekom može da skine i kilograme. Važno je samo da čaj s kojim kombinujete mleko bude zeleni čaj jer upravo kombinacija njegovih sastojaka omogućava detoksikacijskoj bombi pozitivno delovanje na organizam.

Dijeta s kombinacijom mleka i čaja najpoznatija je u Velikoj Britaniji gde je čaj neizostavan deo svakoga dana (kao mnogima u našim krajevima šoljica crne kafe). Reč je o jednodnevnoj dijeti koja u danu može da skine do dva kilograma. Važno je da joj se ne pribegava više od dva puta mesečno. Odnos čaja i mleka neka bude 50 : 50, a popijte ga 20 minuta pre obroka. Najbolje je da za ovu dijetu konzumirate zeleni ili pak crni čaj.

Osim što skida kilograme, kombinacija čaja i mleka odlična je za čišćenje organizma od toksina. Patite li od netolerancije na mleko, bolesti bubrega i žučne kese ili niskog pritiska, ne pribegavajte ovoj dijeti.

Takođe, bolujete li od neke hronične bolesti, pre početka ove dijete savetujte se sa svojim lekarom. Kilogrami će otići s gutljajima.

Izvor: Dnevno.hr

Published
Categorized as Blog